Bosniske Hunde

Flora

Navn:

Flora

Født:

2018

Køn:

Hun

Vægt:

Ca. 22 kg.

Højde:

---

Sundhedsoplysninger:

Vaccineret - Chippet - Pas

Race:

Blanding

Adoptionsgebyr:3,500.00 kr.

Skønne Flora er på udkig efter en kærlig familie.

Flora er en glad og kærlig pige. Hun er meget legesyg og fungere rigtig fint med de andre hunde som hun har mødt mens hun har været i pleje. Flora elsker at komme på stranden og er en rigtig vandhund. Flora har et moderat aktivitetsniveau og er god til også bare at slappe af.

Flora er renlig og kan også være alene hjemme. Hun fungere også fint med katte. Flora bryder sig ikke om at køre i bil.

Flora søger en rolig og erfaren familie uden børn som bor i hus med egen have på landet. Flora bryder sig ikke om fremmede – primært når der kommer gæster i selve hjemmet (gør meget og kan være udadfarende). Dette går dog hurtigere over hvis gæsterne bliver bedt om at forholde sig roligt samt ignorere Flora lige når de er ankommet. Samtidig kan Flora også afledes med godbidder. Flora søger derfor et hjem hvor der ikke kommer gæster særligt ofte, og man er indforstået med at det er noget der fortsat skal trænes og tages hånd om via positiv træning. Flora vil derfor også skulle opbygge tillid til sin nye familie.
Flora har været i Danmark siden hun var hvalp, men kunne grundet sin adfærd ikke blive i sit hjem pga. mindre børn og legekammerater.

Flora er i pleje på Møn og skal besøges minimum 1 gang forud for eventuel adoption/afhentning for at I kan se hinanden an.

Send gerne en besked hvis du er interesseret i at tilbyde Flora et kærligt hjem.  
🤗

Marlenebosniskehunde@gmail.com 
Tlf. +45 25 72 07 72.