Bosniske Hunde

Bucko

Navn:

Bucko

Født:

Ca 2016

Køn:

Han

Vægt:

27-29 kg (meget overvægtig)

Højde:

---

Sundhedsoplysninger:

Vaccineret - Chippet - Pas - Neutraliseret

Race:

Blanding

Adoptionsgebyr:

3,000.00 kr.

Bucko er kommet i pleje, da hans tidligere familie måtte flytte i lejlighed, og det kunne Bucko ikke klare pga hans overvægt.

Hos plejefamilien er der ingen tvivl om at han er sådan cirka verdens sødeste hund.

Han er så kær og elskværdig.

Og med de søde øjne, kan han sno alle om sin lillefinger.

Plejemor har skrevet følgende om ham:

Bucko er en charmerende og dejlig dreng på 6 år. Han elsker alt og alle. Han elsker når der kommer gæster for så ved han godt at der er ekstra hænder til at blive nusset med.

Bucko har nogle skavanker, han har fået konstateret en korsbåndsskade i sit ene bagben som er en skade som er meget gammel, grundet hans overvægt.

Han er grundigt undersøgt af dyrlægen samt røntgenfotograferet som viser skaden. Dyrlægen vil ikke operere ham, da skaden er så gammel og han sagtens kan fungere på smertestillende, så man skal være indstillet på at Bucko skal have smertestillende resten af hans liv.

Som det kan ses er Bucko overvægtig så det er vigtigt at han taber sig. Derfor har dyrlægen også lavet en foderplan til Bucko. Dyrlægen estimerer at det vil tage et år før Bucko er nede på hans ideelle vægt. Hans ben vil blive meget bedre når han får tabt sig.

Bucko skal ikke ud og gå lange ture, han skal bare lige ud i 5 min for at røre sig og jo mere han får tabt sig jo længere kan turene blive.

Derfor er det vigtigt at der er en have hvor han selv kan lunte rundt så han får bevæget benene.

Jeg som plejemor har aldrig mødt en så dejlig og trofast hun som Bucko, den familie som adopterer ham får en ven for livet.

Mvh Plejemor❤️

Så hvis du ønsker at give Bucko et dejligt roligt liv, og er villig til at følge kostplanen, så han kan leve et godt og sundt liv, så send endelig en besked.

Han kan efter aftale besøges ved Kjellerup Midtjylland.  🤗

Marlenebosniskehunde@gmail.com 
Tlf. +45 25 72 07 72.