Bosniske Hunde

Lidt om Bosniske Hunde

Bosniske Hundes formål

Gruppen er en non-profit forening, som ikke har til formål, at skabe overskud. Men at der hjælpes så meget, som der er muligt. Derudover har vi en masse dejlige medlemmer, som er hjertet af gruppen, og som gør det er muligt for os, at hjælpe det vi kan.

Personerne bag har meget erfaring i hundeverdenen, og har hjulpet flere end hundrede hunde i kærlige hjem i Danmark. Vi har også mange år hjulpet hundene i Bosnien ved at forbedre deres levevilkår, dyrlægeregninger, dyrlæge behandlinger, hundehuse, mad, legetøj – ja med alt muligt.

Rescuerne i Bosnien

Vi har vores faste og pålidelige rescuere i Bosnien, som vi samarbejder tæt med. Det gør vi for at sikre ensartetheden og kvaliteten af vores procedure hvor vacciner, chip, neutralisering og transport til Danmark er i orden.

Vi hjælper vores rescuere med donationer, foder, betaling af pensioner for deres hund, og finder hjem til de hunde, der er i en så fornuftig stand psykisk og fysisk, at de stadig kan få et godt og værdigt liv som familie hund. Vi hjælper også dem med de hunde, som ikke skal til Danmark og de hunde, som ikke er egnet som familie hunde. De skal også have et godt liv – selvom de har mange ar på sjælen.

Hvordan kommer hundene herop

Hundene bliver kørt herop af et specialiseret firma, som har tilladelser til at fragte hundene. De overholder krav om burenes størrelse, samt varme/udluftning i bilen. Det er den samme chauffør vi har brugt i flere år.

Vi er godkendt af fødevarestyrelsen til import af hunde fra Bosnien. Alle vores hunde har de lovpligtige vacciner, som skal til, før en hund må indføres i Danmark. Vi giver også flere vacciner ud over den lovpligtige. Alle hundenes vacciner er skrevet ind i deres pas, som er certificeret af en dyrlæge i Bosnien.

Vi er oprettet med cvr-nummer

Skal vi hjælpe dig, hjælpe en rescue?

Vil du gerne adoptere en hund fra Bosniske Hunde, blive sponsor,  eller hjælpe på en anden måde, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan også lave en henvendelse via kontaktformularen

Vi vil svare tilbage hurtigst mulig.
Kontaktformular
0

Følger allerede snuderne!

Støt hundenes fællesskab.
Bliv medlem af Bosniske Hunde på Facebook!

Få opdateringer om nye hunde når de er klar til adoption.

Bliv medlem!